Rüyada Dua Etmek

Rüyada Dua Etmek bir kimsenin isteklerine kavuşmasıdır. Ne tür ihtiyacı varsa, maddi veya manevi o ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Gıpta etmek, başkasında var bulunan, maddi veya manevi güzelliklere özenip, aynı güzelliklerin kendisinde de olmasını istemektir. Buna karşılık, hasetlik ise başkasında bulunan bu güzelliklerin olmamasını istemek, onu çekememektir.

Rüyada Dua Eden Kimse Neye Nail olur

Hz.Allah (C.C.) rüyada dua eden kimseye hayır verir. Bununla beraber kendisi için dua edildiğini de görürse gıpta edilen biri olacağına delalet edilir.

Temiz bir göl var. Suyu azaldığın için biraz sığ bir göl. Kenarlarında beyaza yakın taşlar var. Üzerine basılacak, hatta oturulacak kadar büyük. Suyun ortasında sadece bileklerden üstü mevcut bir eller var. İki birleşmiş, dua eder pozisyonda. Ağaçlardan gölün üzerine yeşilliklerin gölgesi vuruyor.

Karanlıkta, kendini Yaradan’a dua ederken gören kimse, eğer üzüntüsü varsa kısa zamanda üzüntüsünden kurtulacaktır. Derdi varsa dermanını kısa zamanda bulacaktır.

Rüyada Dua Etmek veya Duadan Kaçınmak

Rüyada duadan kaçtığını gören kimse, nimetlerden mahrum olur. Dertlerine karşı ümitsiz olur. Bu yüzedendir ki, ümütsizliği düşen kişi duadan imtina eder, dua edemez.

Rüyada Dua Etmek

Tabirciler duayı namaza tevil ederler. Ancak yapılan dua meşhur olursa, o kimsenin faiz alacağına delalet eder. Bunun yanında rüyada dua eden bir kimse, Hz.Allah (C.C.)’nun dışındakilere olursa, riyaya delalet eder.

Eğen bir beldede, toplu şekilde dua edildiğini gören kimse, çocuklarının çoğalması, kazancını artacağı ve kötü davranışları varsa düzeleceğine delalet eder.

Yasli Adam min
Rüyada Dua Ederken

Rüyada iken dua yaptığın gören kimse, uyanık iken yapacağı ibadet veya kılacağı namaza delalet eder. Çokça dua ettiğini gören kimse, niyetine nail olur, zürriyeti çoğalır. Ancak dua eden kimse yüksek sesle dua ederse gelecek musibet ve fitne şeklinde yorumlanır. Eğer dua yüksek sesle edilirse, yağmurun azlığına da delalet eder. Zira bize şah damarımızdan yakın olan Yaratıcı için kalpten geçirmek dahi yeterlidir.

Bazen gerçekle, rüyayı ayıramayız. Zannederiz gerçektir, sevinir veya üzülürüz. Adeta yaşarız rüyamızda, rüyamızı. Kâh gülerek uyanırız, mutlu olmuşuzdur, kâh ağlarız, gözümüzden yaş gelir, üzülmüşüzdür. Kimi zaman ise içimizi maneviyat kaplar, içimiz, içimize sığmaz. Söylersek başkasına duman gibi, uçup gider içimizden. Ama en zoru kâbuslardır, bitmek bilmeyen zaman içinde zaman, halka halka. Bilim adamları der ki; en uzun rüya yirmi saniyeyi geçmez. Genelde üç veya beş saniye sürer, rüyalar. Oysa o kâbus girdaba girince insan, saatler sürer, bitmez ıstırap. Bilsen de rüyadasın yine de kurtulamazsın o sıkıntıdan, o kederden.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir